Professionele bouwfotografie

Bouwen is kunst. Het bouwen van een gebouw is niet het simpelweg stapelen van stenen. Er gaat een heel proces aan vooraf, van heien en stutten tot aan het eindproduct. Met bouwfotografie maken wij een tastbaar bewijs voor u van de ontwikkeling van uw woning, bedrijfspand of vastgoed projecten. Het is niet alleen een mooie herinnering, maar ook een fijne manier om aan opdrachtgevers, klanten of potentieel geïnteresseerden uw manier van werken te laten zien. Met bouwfotografie creëert u een portfolio, waarin een gebouw langzaam tot leven komt. Bij Tom Elst fotografie helpen we je graag om het hele proces op een vakkundige manier vast te leggen.

Onze werkwijze bij bouwfotografie

Hoe gaan we te werk en wat kunt u verwachten, als u ons inhuurt voor het maken van bouwfotografie? Natuurlijk maken wij overview-foto’s, waarop het hele bouwterrein en de gang van zaken duidelijk te zien is. We nemen foto’s op verschillende momenten in het proces, waardoor de vooruitgang tot uiting komt op de beelden. Toch richten wij ons niet alleen op het totaalplaatje, maar juist ook op de details. We brengen gereedschap, werklieden en het bouwperceel in kaart. We maken foto’s bij de officiële start van de bouw. Als architectuurfotograaf probeer je de bijzondere momenten uit te lichten. Soms schiet men met confettikanonnen bij de eerste paal, of wordt er champagne geschonken.

bouwfotografie

Het nut van bouwfotografie

Bouwfotografie is allereerst een mooi aandenken aan een bijzondere tijd. Een woning neerzetten, een bedrijfshal renoveren of een gehele nieuwe wijk neerzetten; bouwen is vaak een grote stap. In veel gevallen leven mensen er al maanden of jaren naartoe. Door de bouw te laten fotograferen legt u een bijzonder moment in je leven vast. Toch heeft zo’n fotoreportage niet alleen emotionele waarde. Bent u projectontwikkelaar, architect of manager en heeft u net opdracht gegeven tot de bouw van een bedrijfspand, huizenblok of fabriek? Dan kan bouwfotografie een mooie manier zijn om uw manier van werken te laten zien aan uw klanten of toekomstige opdrachtgevers.

Contact opnemen

Zoekt u een bouwfotograaf of woningfotograaf in Amsterdam en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Tom Elst fotografie geloven we in wederzijds vertrouwen, maatwerk en professionaliteit. We luisteren naar uw wensen en werken altijd transparant. We denken mee, maar leggen de regie bij u. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Onder het kopje ‘contact’ vindt u onze contactgegevens.

Menu